30 Eylül 2012 Pazar

balkon mobilyaları

Eğer evinizde balkon,teras ya da ufakda olsa bir bahçeniz varsa dekore edebileceğiniz bir alana sahipsiniz demektir.

 En önemlisi mobilyanızın malzemesine karar vermek.Bu senenin favorileri ise tik ve örgülü mobilyalar.Tabi bunun yanında renkli minderler,büyük saksılar,cam fenerler ve bol bol mum ışığı.

 Kış ayı boyunca evin içinde geçirdiğimiz konforu mayıs ayıyla beraber bahçelere,yeşil alanlara taşımanın vakti geldi.Bu keyfi ikiye katlamak içinde,tasarım markaları yeni ve değişik koleksiyonlar çıkarıyor.

Dekorasyon dünyasında ki son trendler, iç ve dış dekorasyonun arasında ki sınırın git gide kaybolduğunu gösteriyor.Açık hava için tasarlanan dekorasyon iç mekanlarda,içerisi için hazırlananlar ise dış mekanlarda boy gösteriyor.







29 Eylül 2012 Cumartesi

ikea masa sandalye

Pratik mobilyalar denildiğinde yada mobilşya sektörü denildiğinde akla ilk gelen mağazalardan biriside İKEA’dır. Oldukça farklı çeşitlere ve birbirinden kaliteli ürünlere sahip olan İKEA mağazaları mobilya sektörüne ayrı bir renk getirmiştir. Son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen İKEA ürünleriylede göz doldurmaya devam ediyor.

28 Eylül 2012 Cuma

iş yerinizde ikea ofis mobilyalarının farkını yaşayın

İkea mobilya sizi çalışırken bile rahatlığa kavuşturacak çözüm önerileri sunuyor… Evimiz gibi sıcak bir ortamda çalışmak bizi motivasyon açısından ve bedensel olarak çok etkiler. Oturduğumuz sandalyeden, kullandığımız birçok eşyaya kadar her şeyin düzenli olmasından tutunda, sırt ağrıları, bel ya da boyun tutulmalarına kadar size iş yerinizde bile düşünen ikea mobilya, sizi daha çok istekli çalıştırmayı hedefliyor.

27 Eylül 2012 Perşembe

ikea yatak odası

Yeni trend ikea yatak odası 2013 yılına çok etkileyici bir şekilde girecek.Günümüzün çoğu yatak odasında genelde yatak odasında geçer o yüzden yatak odası seçimlerinde son derece dikkat olmanız lazım.Özellikle açık tonda renklerle daha göz alıcı yatak odası modeli seçebilirsiniz.Eğer yeni evli yada evlenmek üzereyseniz ikea yatak odasına bakmadan geçmeyin.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle örnek verelim ;

26 Eylül 2012 Çarşamba

ikea avangard modelleri

Ülkemizde az bulunan avangard mobilyalardan evdeki mobilyalara ve renklere uygun birçok çeşit de bulunduran İkea, avangard mobilyalarda renk, desen olarak da çok çeşitlilik sağlamaktadır. Arayıp bulunamayan ürünlerin en şık hallerini bulunduran İkea ilginç ve orijinal mobilya tasarımlarıyla avangard mobilya sevenler için bulunmaz seçenekler sunmakta.

24 Eylül 2012 Pazartesi

ikea ayakkabılık modelleri

Bütün mobilyalarınıza uygun ve kullanabilirliği açısından sizi yormayacak ikea ayakkabılık modelleri ile dar alanlarınıza bile size göre ideal tasarımlar bulabilirsiniz. Ayakkabı raflarını üst üste yerleştirebilir, ahşap, cam, plastik ve metal olanlarını tercih edebilirsiniz. Yerinize veya ihtiyaçlarınıza göre ikea ayakkabı dolaplarını üst üste veya yan yana yerleştirmeniz veya yerden kazanmak için ayakkabılarınızı dolap içlerinde de asmanız mümkün. Bu sayede hem yerden tasarruf edip hem de evinize yeni bir görüntü elde edersiniz.

ikea çatal kaşık modelleri

Mutfak dekorasyonunda en çok ihtiyacımız olan mutfak gereçlerinden biridir çatal bıçak kaşık takımları. Günümüzde de bir çok marka tarafından son derece kaliteli ve şık çatal bıçak takımları tasarlanıyor. 6 kişilik veya 12 kişilik çatal bıçak kaşık seti, deri çantaları içinde muhafaza edebiliyorsunuz. Kaliteli yapıları sayesinde çizilmeyen yapıları, leke tutmaz özellikleri ile yıllarca güven içinde kullanabiliyorsunuz. Sadece bir süre sonra belki bıçaklarınız eski keskinliğini kaybedebilir onları da kendiniz bileyebiliyorsunuz zaten.

23 Eylül 2012 Pazar

ikea tv ünitesi

Ah neredve o siyah beyaz televizyonlar.Şimdi yerlerini şık modern tv ünitelerine bıraktılar.Son derece şık ve göz alıcı olan tv üniteleri oturma odalanıza baştan sona renk katıor.İkea mobilya son zamanlarda devleşen bir marka haline geldi.Özellikle ev hanımlarının vakit geçireceği tek yer televizyon olduğu için tv alırken son derece seçiçi oluorlar.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle örnek verelim.

22 Eylül 2012 Cumartesi

ikea çocuk odası

İkea Mobilya çocuklarınıza en rahat konforlu hizmeti vermek için, çeşit çeşit çocuklarınızın ilgisini çekip, çocuklarınızın zevklerine göre mobilya çeşitlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Çocuklarınız renk renk, çeşit çeşit İkea mobilya çocuk odası mobilyalarını çok sevecek! İkea Mobilya çocuklarınıza en güvenli ve kaliteli çocuk odası mobilya tasarımları müşterilerinin hizmetine sunuyor. İkea Mobilya çocuk odası tasarımlarımızı siz değerli müşterilerimize ” en uygun ” fiyat garantisini vermektedir. Kaliteyi ucuza çeviren İkea Mobilya, gece gündüz sizler için çalışmaktadır. 7/24 online mağazalarımızdan İkea çocuk odası mobilyalarımızı uygun fiyat garantisi ile almak istiyorsanız size en yakın İkea Mobilya alışveriş merkezini ziyaret edin.

21 Eylül 2012 Cuma

evinizi ikea ile aydınlatın

Işıl ışıl aydınlanmış bir ev hepimizin içini açar. Peki, nasıl bir otelin havasıyla evinizin sıcaklığını bir araya getirebiliriz? İkea size duvar aydınlatmalarını uygun fiyatlarıyla, kendinizi ifade eden evinizi hayal dünyanızla baş başa bırakacak. Evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz farklı model ve desenlerde olan duvar aydınlatmalarını sadece panelini değiştirerek evinizin her köşesini kendi köşeniz ilan edebilirsiniz. Ayrıca yatay ve dikey olarak asılabilenleri evinizin görünümünü de değiştirip farkı alanlar sunmayı hedefliyor. İkea size %80 daha az enerji tüketen ve akkor ampullere göre 25 kat daha uzun ömürlü olan duvar aydınlatmalarıyla masraflarınızı sizden önce düşünüyor. Difüzyon aydınlatmalı ve üfleme cam olanlar ise evinizde huzur bulmanızı sağlayacak.

20 Eylül 2012 Perşembe

Ev Dekorasyonu İçin Püf Noktaları

İnsanın yaşadığı yeri tüm dünyasıdır. Çoğu zaman bütün günümüzü evimizde geçiririz. Zaman geçirdiğimiz mekanımızın ruhumuzu yansıttığı kanıtlanmış bir gerçektir. Duvar boyasından, döşemesine, tasarımından rengine kadar bizim göz zevkimizi ve modernleğimizi yansıtır. Küçük dokunuşlarla ve birkaç püf noktasıyla, sıkıldığımız dekorasyonu birazda olsa değiştirebiliriz. Zamanınızı sürekli geçirdiğiniz odanıza, çok sevdiğiniz bir resim biblo veya zevkinize göre kücük süslerle dekore edebilirsiniz.

19 Eylül 2012 Çarşamba

En Güzel Kırmızı Çocuk Odaları

Çocuk odası gördüğüm modellerden çoğunun kırmızı çocuk odaları olması, mobilya seçiminin, çocuğun annesi tarafından yapıldığı düşüncesini aklıma getirdi. Zaten mobilya dekorasyon işleri ile daha çok evin hanımı ilgilenmez mi? Resimleri, üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz. Erkeklerin düşüncesi, ben parayı veririm ama etliye-sütlüye karışmam tarzı şeklindedir. Bu bayanları ne kadar çok kızdırsada yapacak çokta birşey yoktur. Nede olsa erkeğin doğasında bu var. Sizler için Türkiye’nin en büyük mağazalarında kırmızı çocuk odası fiyatlarını araştırdım. Tabi internet ortamındaki fiyatlar ne kadar doğru olursa. Sonuçta ortalama 1000-2500 lira arası fiyatlar ile karşılaştık. Tabi en iyi seçim elle elleyerek, gözle görülerek seçilendir. Bize resimleri incelemenizi tavsiye etmekten başka birşeyde kalmıyor.

18 Eylül 2012 Salı

saatler duvar saati

Artık ikea saatlerimiz duvarlarımızda daha şık ve modern durmakta.Evinin dekorunun kusursuz olmasını isteyen dekor düşkünü bir kişiyseniz bu saatler koleksiyonunuzun 1 bütün olmasını sağlayacaktır ve daha huzurlu şekilde olacaksınız.Eskiden sadece bizlere zamanı hatırlatmaktan başka bi iş görmeyen saatler şimdilerde zamanı hatırlatmanın yanında şıklıklarıylada göz kamaştırıyorlar.Çıvıl çıvıl ve şık modellerle evimizi renklenedirebilmenin yanında çok rahatça kullanabileceğiniz sade modellerde bulunmakta aslında her zevke hitap edecek modeller ve renkler bulunmakta buda sizler için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Fazla söze gerek yok ikea modelller zaten sizleri büyüleyecek o zaman sizler için seçtiğim modellere bakalım ;

17 Eylül 2012 Pazartesi

İkea hol ve antre mobilyaları

Hol ve antrelerimiz evimizin aslında en önemli kısımlarından ve kullanışlı birisidir. Eve gelen kişilerin ilk karşılaştıkları yer hol ve antre oluğu için aslında ev dekorasyonumuz hakkındaki ilk görsel bilgiyi de vermektedir. Bundan dolayı hol ve antremizde seçeceğimiz mobilyalar şık ve modern kendi stilimizi ve ev dekorasyonumuzu bir nevi anlatan modellerden olmalıdır. Hol ve antre modellerini İkea mağazalarında bulmanız mümkündür. İkea mağazalarında hol ve antreleriniz için kullanabileceğiniz mobilya modellerinden oldukça fazla ürün bulunuyor. Bunlardan bazıları şöyledir: Askı ve şapka rafı, ayakkabılık, şapka rafı, ayaklı vestiyer, ayakkabı dolabı, bank-ayakkabılık, elbise askılığıdır.

dekoratif bir ofisin önemi

Ofiste İşverenler müşterilerini büroda ağırlar, işlerini buradan yönetir; müşteriler öncelikle büro tasarımınıza bakar ve sizin işinizde ne kadar ciddi, profesyonel olduğunuza ofisinize bakarak ilk kanaatlerini oluştururlar. Zaten müşteri için ilk kanaat çok önemlidir. Siz işinizde ne kadar iyi ve profesyonel olursanız olun, ofisiniz göze hitap etmiyorsa mutlaka taşlardan biri eksik demektir. İnsanlar size yaptıracağı iş için bir ödeme yapacak, ama para ürkektir, nazlıdır; en ufak bir olumsuzlukta adeta bir kuş gibi avucunuzdan uçar gider. İnsanlar her zaman bir profesyonel şirketle çalışmak ister. Şayet ofisiniz şık  uygun bir şekilde dekore edilmemişse sizin yapacağınız işin de uygun olmayacağı izlenimi doğacaktır. Bu tamamen psikolojik bir durumdur. İnsanların psikolojilerini çok iyi bilmek biraz da empati kurmak işin ciddiyetini anlamak için yetecektir.Sizlere örnek verelim ;

16 Eylül 2012 Pazar

Yatak Odası Takımları

Yatak odası takımları modelleri seçimi biraz zordur. Yatak odaları sizlerin kendinizi en güvende, en rahat hissetmeniz gereken özel odalarınızdır. Günü orada noktaladığınız gibi yeni bir güne de orada “merhaba” dersiniz. Bu sebeple yatak odalarınız sizler için oldukça önemli ve çok özel odalar. Orada sizin ruhunuz, gönlünüz ve vücudunuz rahat etmeli. Uyumsuz renklere ve mobilyalara bakmak zorunda kalan gözleriniz yorulmamalı. Yatak odalarının sıradan biri için işlevine bir bakalım dilerseniz.

15 Eylül 2012 Cumartesi

YENI TREND KÖŞE TAKIMLARI

Yeni Trend köşe takımlarını sizler ıçin ınceledik ve sizlere sunduk. Eşsiz çizgileri, sıradışı tasarımlarıyla bu mobilyalar aklınızı başınızdan alacak. metalik renklerin son derece şık ve modern olduğu yeni model köşe takımları fiyatları bakımından da oldukça hesaplı. Oturma odalarınızda muhteşem görüntüler yakalamak ıstiyorsanız bu mobilyalar tam da aradığınız gibi. hususi desenleri, eşsiz renkleriyle bu köşe takımları fazlasıyla uygar.

14 Eylül 2012 Cuma

ikea mutfak aksesuarları

mutfaklarımızın olmazsa olmazı aksesuarlarıda güvendiğimiz 1 marka olan ıkea tarafından üretilmektedir. Laf konusu ıkea olunca tasarım zerafet ve şıklığa diyecek yok. ikea mufak aksesuarları mutfağınızda kullanabileceğiniz hijyenik ve temiz maddelerden üretilmektedir. Senelerce kullanım ömrü olan ıkea mutfak aksesuarları solma kırılma çatlama gibi hatalara karşıda garantilidir. Mutfaklarınızda pratik yemekler ve ışinizin acele bitmesine muavin olacaktır. Dilerseniz sizler ıçin hazırladığımız 1 kaç mutfak aksesuarı resimlerine göz atalım.